Oriunde in România

Telefon: 0752.553.553 | E-mail: office@esqcert.ro

Organism de certificare ISO

-50% reducere la cererile online

0752.553.553

office@esqcert.ro

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://www.esqcert.ro/

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii ESQ CERT RO S.R.L denumită în continuare ESQ CERT RO S.R.L.

ESQ CERT RO S.R.L este o societate comerciala organizată ce funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Craiova, Localitatea Str. Sfintii Apostoli, Nr. 123, Dolj înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/1436/2014, cod unic de inregistrare 33576779.

Site-ul https://www.esqcert.ro este administrat de ESQ CERT RO S.R.L si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caractrer personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.esqcert.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de ESQ CERT RO S.R.L.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea ESQ CERT RO S.R.L şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al ESQ CERT RO S.R.L. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor ESQ CERT RO S.R.L sau aduc un prejudiciu imaginii ESQ CERT RO S.R.L, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe ESQ CERT RO S.R.L nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, ESQ CERT RO S.R.L poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

 5. ESQ CERT RO S.R.L nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor ESQ CERT RO S.R.L.

 6. ESQ CERT RO S.R.L are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

 7. ESQ CERT RO S.R.L nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidentialitate.

 9. ESQ CERT RO S.R.L nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa ESQ CERT RO S.R.L.

 10. Preţurile afişate pe https://www.esqcert.ro sunt afişate în EURO si LEI/RON si este specificat daca conţin sau nu TVA şi pot fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, ESQ CERT RO S.R.L işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

 11. ESQ CERT RO S.R.L nu poate garanta că mesajele trimise catre ESQ CERT RO S.R.L vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidentialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

 13. Site-ul poate conţine link-uri catre alte site-uri. ESQ CERT RO S.R.L nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa ESQ CERT RO S.R.L.

 14. Denumirea ESQ CERT RO S.R.L este marcă înregistrată al ESQ CERT RO S.R.L. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor ESQ CERT RO S.R.L este strict interzisă.