Oriunde in România

Telefon: 0752.553.553 | E-mail: office@esqcert.ro

Organism de certificare ISO

-50% reducere la cererile online

0752.553.553

office@esqcert.ro

Vă mulțumim pentru interesul pe care îl acordaţi serviciilor ESQ CERT RO S.R.L. Pentru noi, având în vedere relația frumoasă pe care o avem cu Dvs., este esenţial să vă oferim protecția datelor cu caracter personal pe care ni le oferiţi. În ceea ce priveşte datele dvs. cu caracter personal confidenţialitatea acestora este deosebit de importantă pentru noi.

CINE SUNTEM?

S. C. ESQ CERT RO S.R.L este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Sfintii Apostoli, Nr. 123, Craiova, Dolj, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/1436/2014, cod unic de înregistrare 33576779.

CE DATE PRELUCRĂM?

În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi numai în scopurile pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulamentul.
Situațiile în care ESQ CERT RO S.R.L va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate:

Formular de contact si abonare newsletter pe site-ul https://www.esqcert.ro si alte sub domenii sau micro site-uri ale acestor domenii web.
Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a oferi răspuns la orice întrebare ai avea, dându-ne posibilitatea sa te contactam si sa îți oferim soluțiile solicitate. Aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon, nume) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de potenţial client. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a unei pagini, paginile vizitate într-un anumit interval de timp.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv: oferirea unei experienţe optimizate și îmbunătățite de fiecare dată privind funcționarea platformei noastre.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că în scopul funcționării eficiente a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  1. SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;

  2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;

  3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

  4. Servicii de suport / project management – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon;

  5. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

  6. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;

  7. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

  8. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;

  9. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp, date fiscale firma;

  10. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate şi stocate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Str. Sfintii Apostoli, Nr. 123, Craiova, Dolj , email: office@esqcert.ro .

ESQ CERT RO S.R.L se obligă să vă furnizeze informațiile solicitate de Dvs. în format electronic atunci acest lucru când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în cadrul exercitării Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de ESQ CERT RO S.R.L gratuit. Astfel, în cazul în care cererile pe care Dvs. le formulaţi sunt considerate nefondate sau excesive din cauza unui caracter repetitiv, ESQ CERT RO S.R.L poate:

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de ESQ CERT RO S.R.L conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!