Oriunde in România

Telefon: 0752.553.553 | E-mail: office@esqcert.ro

Organism de certificare ISO

-50% reducere la cererile online

0752.553.553

office@esqcert.ro

ESQ Cert - Oriunde in Romania

ESQ Cert este un organism de certificare independent, acreditat pentru certificarea sistemelor de management in conformitate cu reglementarile nationale si internationale (ISO, ISO / IEC, Directivele CE). ESQ Cert este acreditat sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO.

Solicita oferta

Principalele sisteme de management:

Certificare ISO 9001 - Managementul al Calitatii
Certificare ISO 14001 - Managementul de Mediu
Certificare ISO 45001 - Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale
Certificare ISO 20000 - Managementul Serviciilor
Certificare ISO 22000 / HACCP - Managementul Sigurantei Alimentului
Certificare ISO 27001 - Managementul pentru Siguranta Informatiei 
Certificare ISO 20671 - BRAND DE INCREDERE

Etapele certificarii ISO:

Certificare ISO in trei pasi  
1. Oferta de pret 
2. Semnarea contractului de certificare ISO
3. Eliberarea de certificat ISO si a siglelor
ESQ Cert poate certifica orice tip de serviciu foarte rapid si la preturi cat mai mici. Fiecare certificat ISO este acreditat si reprezina evaluarea conformitatii la cele mai noi cerinte ale sistemelor pentru certificarea ISO. 

Dezvolta-ti compania participand la licitatii publice.
Suntem aici, oricand pentru tine!

ISO 9001

Certificarea ISO 9001, certificarea calitatii, se refera la cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca toate organizatiile care doresc sa respecte standardul. ISO 9001 trateaza principiile sistemelor de management al calitatii, inclusiv cele sapte principii de management al calitatii pe care se bazează familia de standarde ISO. Organismul de certificare ISO, ESQ Cert ofera servicii de certificare ISO 9001 prin expertii sai cu peste 15 ani experienta in domeniul ISO, oriunde in Romania.

Mai mult...

ISO 14001

ISO 14001 reprezinta managementul de mediu si inseamna o abordare sistematica a protectiei mediului in toate aspectele desfasurate in timpul activitatilor organizatiilor de a integra protectia a mediului ca politica de afaceri si, de asemenea, in activitatea de fiecare zi. Avand certificare ISO 14001 sunteti mereu cu un pas inaintea legislatorilor si a concurentei. Abordarea consta in stabilirea, punerea in aplicare si mentinerea sistemului corect structurat de management de mediu, care are un rol in sistemul de management integrat si care este conectat cu toate elementele organizatiei la cerintele fata de mediu.
Mai mult...

ISO 45001

Intrucat legislatia este tot mai stricta, iar organele de control ale statuluisunt tot mai severe, companiile sunt tot mai interesate sa obtina rezultate bune in ceea ce priveste sanatatea si siguranta la locul de munca. Managementul cu privire la riscurile de sanatate si securitate la locul de munca, are efecte pozitive asupra activitatilor, produselor si serviciilor organizatiei și acest lucru poate fi reflectata asupra rezultatelor financiare. ISO 45001 (OHSAS 18001) reprezinta o mai buna gestionare a resurselor umane si a altor masuri sunt tot mai folosite pentru a promova protectia si asistenta in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Mai mult...

ISO 22000

Certificare ISO 22000 - Asigurarea sigurantei si calitatii produselor alimentare este conditia obligatorie pentru supravietuirea companiilor si a producatorilor pe piata, determinind in acelasi timp o cresterea semnificativa a competitivitatii in raport cu ceilalti concurenti. ESQ Cert asigura obtinerea de certificare ISO 22000 ce permite fiecarei organizatii, implicate direct sau indirect in lantul alimentar, identificarea tuturor riscurilor precum controlarea si inlaturarea lor intr-un mod eficient.
Mai mult...

ISO 27001

ISO 27001 este un standard care stabileste cerintele pentru un Sistemul de Management al Securitatii Informationale. Ajuta la identificarea, managementul si minimizarea amenintarilor care afecteaza de obicei informatia. Un certificat ISO 27001 reprezinta un instrument care ofera unei organizatii mijloace si metode de diminuare a riscurilor de management la adresa informatiilor sale prin stabilirea unei „bune practici” ce consta in implementarea unui Sistem de Management al Securitatii Informationale. Acest certificat ISO ofera managerilor un control mai bun asupra fluxurilor de informatii din organizatia certificata.
Mai mult...

Cursuri

Cursul dureaza ore si este desfasurat in decursul a 2 zile si include:
  • cursul de auditor intern
  • suportul de curs
  • fisele de lucru
  • consultanta acordata de catre specialistii nostri
  • examenul de absolvire si certificare
Organism de Certificare ISO

ISO 20671

Certificatul BRAND DE INCREDERE este emis conform standardelor internationale ISO 20671

Mai mult...

De ce noi ?

Certificare ISO acreditata
Preturi foarte mici pentru fiecare certificat ISO
Timp scurt de obtinere la certificare ISO
Eficienta maxima
Servicii de calitate
Certificat ISO in limba romana si engleza
Personal calificat
Discretie maxima pentru compania ta
Respect si intelegere fata de toti clientii nostrii
Implicare minima si confort maxim pentru clienti
Auditori recunoscuti in intreaga lume
Prezenta la nivel national si international

Solicita oferta de pret ISO

Acest website solicita datele Dvs. numai in scop fiscal si se supune regulilor GDPR privind pastrarea datelor. Vizitati politica de confidentialitate Am inteles